(advertentie)

45ef5036868ef88608c1faf8ac6d392dfec34b91

KAMPEN - Gereformeerde basisschool De Mirt opent donderdag 22 maart en vrijdag 23 maart haar deuren. Donderdag 22 maart is er om 19.30 uur een informatieavond voor ouders van nieuwe leerlingen. Vrijdag 23 maart is er van 10.30 uur tot 12.00 uur een Open Huis. Ouders kunnen deze ochtend met hun kind(eren) een kijkje nemen in de school aan de Rolklaver 1 in Kampen en zien hoe het er op een ‘normale’ schooldag aan toe gaat. Een rondje langs de klassen, sfeer proeven en kennis maken met de leerkrachten.

Ouders van nieuwe leerlingen hebben donderdag 22 maart en vrijdag 23 maart de gelegenheid om De Mirt te verkennen. Op donderdag is er een informatieavond voor ouders van nieuwe leerlingen waar directie en team onder andere vertellen over de identiteit en het onderwijs op De Mirt. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Vrijdag is de school ‘in bedrijf’ te zien en kunnen ouders met hun kind(eren) een kijkje nemen in de klassen en de sfeer proeven binnen de school. Leerkrachten en directie van De Mirt zijn ook deze vrijdagochtend aanwezig om te vertellen over het onderwijs op de school, de identiteit en uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te beantwoorden.

De Mirt
De Mirt is een gereformeerde basisschool in Kampen. De school: "Wij dagen de kinderen uit om zelf én met anderen talenten te ontwikkelen. Wij stimuleren de kinderen zich eigenaar te voelen voor hun ontwikkeling met een onderzoekende houding. We doen dit vanuit de wetenschap dat zij en wij geliefde kinderen in Christus zijn. We bieden de kinderen hierbij een veilige en gezonde speel-leeromgeving."

Meer informatie over De Mirt is te vinden op website www.demirt.nl 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment