(advertentie)

provincie overijssel

ZWOLLE -  De provincie Overijssel daagt haar ondernemers uit om met ideeën en initiatieven te komen die zowel goed zijn voor het bedrijfsleven als voor de Overijsselse natuur. Zij lanceert hiervoor vandaag op het BiodiFestival ‘De Ereprijs 2020’. Er worden groene initiatieven gezocht in de agrarische sector, de vrijetijdseconomie en op bedrijventerreinen. Alle inzenders krijgen de mogelijkheid tot een adviesgesprek om hun initiatief verder te brengen. Daarnaast ontvangen de drie beste ideeën per sector €10.000,- en de benodigde publiciteit.

Op het BiodiFestival komt iedereen samen die van betekenis is en kan zijn voor de biodiversiteit van de natuur in de provincie Overijssel. Van natuurinclusieve landbouw en bouwen tot zorg & natuur en een spoedcursus faunapassages en participatie.

Aanmelden

Vanaf 4 december start de inschrijving voor de Ereprijs 2020. Word ook groene ondernemer en meld een kansrijk initiatief aan op www.natuurvoorelkaar.nl/actie/ereprijs. Daar is ook meer informatie te vinden over de prijsvraag. De inschrijvingstermijn sluit op 1 maart 2020.

Het BiodiFestival en de Ereprijs zijn onderdeel van Natuur voor Elkaar. Dit is het programma waarmee provincie en maatschappelijke partners samen werken aan het beleven, benutten en beschermen van de natuur in Overijssel. Meer informatie via www.natuurvoorelkaar.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment