Cabaretvoorstelling: Interne beslommeringen

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
28 september 2019

Beschrijving

1909 HenkBoogaard

KAMPEN - Door autisme neemt Henk Boogaard alles wat hij leest en er gezegd wordt nogal letterlijk, waardoor hij vooral veel last heeft van de clichés in onze taal.  In zijn cabaretprogramma 'Ínterne beslommeringen' vertelt Henk Boogaard, dat alles wat men zegt en alles wat hij leest, letterlijk bij hem binnen komt. Waardoor hij o.a. veel moeite ondervindt met de gebruikelijke clichés in onze dagelijkse communicatie en zich daardoor weleens flink alleen voelt. 'Hoe gaat het?', 'Hoe is het?', 'Alles goed?' en 'Zo!?...leef jij nog?', noemt Henk daarom ook Clichématige Contact Constructies (CCC's).


Daarentegen deelt hij 'Fijne dag!', 'Succes!', 'Hou je haaks!' en 'Rij voorzichtig!' weer in bij de MGGG's, of te wel het Mee Geef Gewens Gedoe.Op 28 september is Henk Boogaard met zijn voorstelling Interne Beslommeringen te zien in Stadskazerne - Café Paatje. Aanvang 15.00 uur.

Vrije Henk
Het interne beleefde jongetje, die meent dat Henk op de CCC's dient! te antwoorden en de MGGG's moet honoreren (of ze zelfs moet uitvoeren!!) draait meteen maar de duimschroeven aan. Daarnaast verplicht hij zichzelf om absoluut eerlijk te zijn. Kom daar maar eens uit, op zo'n moment, in deze snelle wereld. Maar gelukkig huist er een vrije Henk in hem, die op zulke moeilijke momenten steeds meer in grijpt en CCC's tracht te pareren met 'waarheids-tegenvragen'!

Met MGGG's weet de vrije Henk ook wel raad. Kortom...….de omgang met anderen is voor Henk telkens weer een hele worsteling en vraagt een behoorlijke dosis alertheid van hem. Op humoristische wijze doet Henk hiervan haarfijn verslag, ook op muzikale wijze.

Gratis entree
Gratis entree met een frisdrankje na afloop van de voorstelling.

Inloop vanaf 14.45 uur. De voorstelling duurt een uur en daarna is er gelegenheid tot napraten.

Kom Erbij
De voorstelling wordt georganiseerd in het kader van de Kom Erbij Week (1 t/m 8 oktober). Bekijk (vanaf 1 september) het complete aanbod aan activiteiten op: www.ErbijKampen.nl