IJOV Fietstocht in oranje

Kalender
Evenementen
Datum
27 april 2021 - 1 mei 2021

Beschrijving

fietstocht ijov 700x321

IJSSELMUIDEN – Iedereen die de IJOV een beetje volgt weet dat de oranjevereniging jaarlijks een fietstocht organiseren die door een grote groep mensen altijd met veel enthousiasme gereden wordt. Van 27 april t/m 1 mei kunt u  een supermooie fietsroute van ca. 45 km ontvangen die geheel Coronaproof gefietst kan worden en waar jong en oud aan mee kan doen. Deze route zal u weer langs heel veel mooie plekjes in onze omgeving leiden. Het start- en eindpunt is uw eigen huis en kunt u op uw eigen tijd en dag gaan fietsen.

 IJOV zal geen terras aanbieden, maar wel ontvangen de eerste 150 mensen die zich opgeven een goed gevuld Picknick Pakket. Hier zit natuurlijk o.a. HET 1½ METER ORANJE KLEEDJE in, zodat u onderweg op uw eigen plekkie en op uw eigen tijd HET KLEEDJE uit kunt vouwen om zo heerlijk te gaan genieten van de lekkere versnaperingen die in het Picknick Pakket zijn gedaan. Dit Picknick Pakket zal op maandag 26 april bij u thuis bezorgd worden door de mensen van de IJOV. Gaat u de fietstocht op Koningsdag fietsen, dan zou het mooi  zijn als u iets van Oranje kleding draagt.

Hieronder de regels om aan deze fietstocht mee te doen:

  • Opgave is verplicht voor vrijdag 23 april via: http://fietstocht.ijov.nl
  • Hier vult u al uw gegevens in en machtigt u de IJOV om begin mei de kosten van uw rekening af te schrijven (opgave kan dus alleen i.c.m. automatische incasso)
  • Fietstochtroute incl. 1 Picknick Pakket p.p. kost voor leden € 5,00 / voor niet leden,  € 15,00 p.p.
  • Als u nog geen lid bent, dan is dit een mooie gelegenheid om voor 20 april alsnog lid te worden van de IJOV, om zo gelijk te profiteren van de korting voor leden (onder aan onze site staat een link voor aanmelding, lidmaatschap is voor minimaal 1 jaar)