Info-bijeenkomst over de mogelijkheden van deelauto’s

Kalender
Evenementen
Datum
22 juni 2017

Beschrijving

beterbenutten

KAMPEN - Beter Benutten Zwolle Kampen houdt op 22 juni een inspiratiecafé dat geheel in het teken staat van de deelauto. Het café behandelt de mogelijkheden die de deelauto voor bedrijven biedt en gaat in op concrete lokale voorbeelden.

Het café start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Locatie is De Kofferbak, Ambachtsstraat 21 te Kampen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: l.vieregge@zwolle.nl.

Autodelen kan voor bedrijven een bijdrage leveren aan bewuster autogebruik van hun medewerkers en een verlaging van de reiskosten. Autodelen stimuleert bewuster reisgedrag en draagt bovendien bij aan minder CO2 reductie. De deelauto kan een goede oplossing zijn voor incidentele woon-werk ritten of zakelijke ritten. Vooral als bijvoorbeeld parkeerruimte duur of schaars is.

Programma
Welkom door Arnold Helfrich, mobiliteitsmakelaar Beter Benutten Zwolle Kampen.

Joep Roth, eigenaar ATK/RTK Kampen en Theater De Kofferbak over het gebruik van deelauto's en Autohopper. Joep Roth combineert zijn autoreparatiebedrijf al jaren met zijn grote passie: Theater De Kofferbak. Zijn bedrijf maakt gebruik van deelauto´s en is sinds kort een samenwerking aangegaan met Autohopper, een autoverhuurbedrijf.

Marjolein van der Stok van Syndesmo, dit bedrijf is expert in mobiliteit en verandering. Marjolein gaat in op de trends, de juridische aspecten en businesscases op het gebied van deelauto´s.

Wim Vossebelt, CEO / Managing Partner bij V-Tron. V-Tron is een in-car leverancier die zowel hardware als diensten aan automobilisten verkoopt. Wim Vossebelt gaat vooral in op de innovatieve technieken die het gebruik van deelauto’s makkelijker maken en stimuleren.

Om 17.30 uur in het inhoudelijk programma afgelopen en start een informele borrel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemarie van der Lee, telefoon 038 4982011, e-mailadres a.van.der.lee@zwolle.nl