Kamper Ui(t)dagen gaan 27 juli van start

Kalender
Evenementen
Datum
27 juli 2017

Beschrijving

16406529 1473279012694392 8618499701065692781 n

KAMPEN - Op donderdag 27 juli organiseert de Ondernemersvereniging Kampen de 45e editie van de Kamper Ui(t)dagen. Dit jaar zal de Hanzestad Kampen voorzien zijn van een gezellige braderie in de Oudestraat en de Geerstraat.

De start van de eerste Ui(t)dag is om 10:00 uur met het traditionele koehijsen. De koe zal, samen met een aantal bestuursleden van de OVK en een afgevaardigde van het college van B&W, gelijktijdig met een ludieke opening in de Nieuwe Toren worden gehesen.

De kleedjesrommelmarkt is dit jaar verhuisd naar de Oudestraat, ter hoogte van het van Heutszplein. Aanmelden kan nog via het contactformulier op www.kamper-uitdagen.nl
De 45e editie van de Kamper Ui(t)dagen telt, traditioneel, weer vijf zomerse donderdagen. In de gezellige en sfeervolle stad is er overal wat te doen. Op het van Heutszplein, en ook op het Ouderaadhuisplein, is er een minikermis voor jong en oud. In de stad zullen tijdens de eerste uitdag de Minons aanwezig zijn, en de kinderen kunnen zich laten schminken. Er is een ouderwetse fotograaf, en volop straatentertainment.

Naast amusement is er live muziek op de Plantage, de Botermarkt, in de Torenstraat en op het Vispoortplein, en uiteraard zijn er veel gezellige terrassen. Van twee tot en met vijf augustus is er tevens een grote zomerkermis op het van Heutszplein.
Kijk voor meer programma-informatie op www.kamper-uitdagen.nl