Kampen Business Event in Bovenkerk

Kalender
Evenementen
Datum
13 oktober 2017

Beschrijving

kampenluchtfoto klein RWS

KAMPEN - Kampense ondernemers en medewerkers van gemeente en bedrijven kunnen elkaar op het Kampen Business Event (beter) leren kennen en wellicht tot goede zaken of samenwerking komen. Het event wordt op vrijdag 13 oktober in de Bovenkerk gehouden. De organisatie denkt een aansprekend programma te hebben samengesteld rondom de aantrekkingskracht van Kampen en de manieren om dit uit te nutten.

De directeur van de NL tennisbond, Jacco Eltingh, is uitgenodigd om te speechen over dit onderwerp. Daarnaast zal Citymarketeer Roeland Tameling vertellen wat de stichting Kampen Marketing de komende tijd van plan is.

"We faciliteren tevens een interactieve manier om met elkaar in gesprek te komen, zodat ondernemers daadwerkelijk hun netwerk kunnen vergroten en kennis kunnen delen", aldus de organisatie. Ook krijgen de deelnemers een preview van de woonbeurs die op 14 oktober plaatsvindt, en de avond ervoor speciaal voor de bezoekers van het event al geheel is ingericht.

Het netwerkevent is gratis toegankelijk maar AANMELDEN moet. Het vindt plaats op vrijdag 13 oktober van 17.00 tot 19.00 uur in de Bovenkerk. Een hapje en drankje is aanwezig.

Het programma
17.00 uur: Openingsforum met Geert Meijering, Marieke Spijkerman en Bart-Jan Gardebroek
17.15 uur: Presentatie Roeland Tameling
17.30 uur: Presentatie Jacco Eltingh
17.45 uur: Interactief netwerkspel
18.15 uur: Netwerken en beursbezoek
19.00 uur: Einde