Cursus reanimeren en AED in regio IJsselland

Kalender
Evenementen
Datum
18 november 2017

Beschrijving

reanimatie

REGIO - Het Rode Kruis houdt zaterdag 18 november in district IJsselland een cursusdag reanimeren: Reanimaatje. Elke week worden 300 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Jong, oud, man of vrouw: het kan iedereen overkomen, aldus het Rode Kruis.

“Leer samen met je partner, vriendin, sportmaatje of familielid reanimeren op deze speciale cursusdag. Direct starten met reanimeren en het aansluiten van een AED redt levens. Dit leer je tijdens een reanimatie- en AED-cursus van het Rode Kruis onder begeleiding van een instructeur. Tijdens de cursus wordt er vooral heel veel geoefend: en hoe fijn is het als je dat met je Reanimaatje kunt doen? Meld je aan op www.reanimaatje.nl. Normaal kost een reanimatiecursus 75 euro. Het Rode Kruis biedt de cursus voor 20 euro aan. Deze kosten worden ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar in je aanvullend pakket.”

Wil je liever op een andere datum een cursus inplannen? Of de cursus op bijvoorbeeld je werk of sportvereniging organiseren? Mail dan naar ehboijsselland@rodekruis.nl.