Cellebroederspoort decor voor maandelijkse quiz

Kalender
Evenementen
Datum
16 januari 2018

Beschrijving

quizpixabay

KAMPEN - Kamper Events presenteert dinsdag 16 januari vanaf 20.00 uur de eerste, maandelijks terugkerende Kamper Poort Kwis in de Cellebroederspoort. De Kamper Poort Kwis is vergelijkbaar met een pubquiz: een gezellige (vrienden)avond waarbij algemene wetenswaardigheden, muziekkennis en zintuigen beproefd worden.

Gaat het over Kampen?
I
n de Kamper Poort Kwis gaan verschillende teams de strijdt met elkaar aan in diverse rondes. Er is ook een link naar Kampen. Dik van Uitert, werkzaam bij Kamper Events, zegt hierover: “We zouden Kamper Events niet zijn als we niet af en toe een mooie koppeling maken naar onze stad! Misschien komt er maandelijks een bijzondere gast of gaan we Kamperse streekproducten proeven? Dat houden we nog even geheim!”

Nieuw concept
Kamper Events organiseert vooral teamactiviteiten op aanvraag voor bedrijven, teams en families, maar nooit eerder kwam het bedrijf met een concept met open inschrijving. Dik erkent dit: “Met de komst van deze maandelijkse pubquiz kunnen we ook de kleinere groepen met ons laten kennismaken. Meespelende teams kunnen een verrassende avond verwachten, met vooral veel gezelligheid!”

Wil je mee doen?
Een team bestaat uit maximaal vijf personen en iedereen kan zich inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per team, waarbij een hapjesronde is inbegrepen. Vol is vol, dus aanmelden is verstandig en kan via de website van Kamper Events: https://kamperevents.nl/kamperpoortkwis/