Het Full Color Festival Kampen

Kalender
Evenementen
Datum
15 juni 2018 - 16 juni 2018

Beschrijving

KAMPEN - Het Full Color Festival Kampen is het kleurrijkste festival van de regio. Met een supertof programma voor jong en oud is het Full Color Festival hét familiefestival van Kampen en omstreken.
Muziek, theater, cultuur, workshops, kinderactiviteiten, dans, eten en drinken, straattheater, en nog veel meer! En de toegang is gratis!

Op vrijdagavond 15 juni en zaterdag 16 juni wordt alweer de 23e editie van het Full Color Festival georganiseerd in het prachtige stadspark van kampen. Waar de kinderen bij de scouting kunnen klauteren over een klimparcours, bij de kinderboerderij lekker kunnen ravotten in het hooi en op de natuurspeeltuin een creatieve workshop van Quintus kunnen bijwonen of even kunnen ontspannen tijdens een theatervoorstelling. Kunnen de ouders culturen opsnuiven op de cultuurmarkt, relaxen bij de muziek van het Singer-Songwriters podium of ontspannen bij de speciaalbierenbar.

Ook op het Hoofdveld valt er ook dit jaar weer van alles te ontdekken. Met optreden van Plork en de Aannemers, Backbeat Soundsystem, Hoppah!, Pater Moeskroen, Fokko, Doe maar na, Drummerbouke, Fusca en Jick Munro & The Amazing Laserbeams kent het Full Color Festival weer een zeer uiteenlopend programma.

Nieuwsgierig naar wat er nog meer te beleven valt op het festival? Houd dan vooral de website www.fullcolorfestivalkampen.nl in de gaten. Het festival is gratis.