Het Creaspektakel in Kampen

Kalender
Evenementen
Datum
18 augustus 2018

Beschrijving

creabeurs

KAMPEN - Het Creaspektakel vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.  In de binnenstad van Kampen kun je dan weer volop genieten van de laatste trends op hobbygebied en er zijn veel verschillende standhouders waarbij je de nieuwste materialen kunt aanschaffen. Er is van alles te beleven. Zo kun je in de stad je geluk beproeven bij het Rad van Fortuin (bonnen krijg je bij aankopen ter waarde van minimaal €7,50 bij één van de standhouders).


Voor de echte creatieveling is er een workshopevent, met veel verschillende workshops, dat dit jaar op een bijzondere locatie plaats vindt, namelijk in de Bovenkerk. Vanaf de Creamarkt loop je er zo naar toe. Voor deelname aan de workshops kun je tickets kopen (in de voorverkoop of tijdens het evenement bij het workshopevent zelf).

Degenen die er gewoon een gezellig dagje uit van willen maken, kunnen genieten van al het moois dat Kampen te bieden heeft. Loop de ambachtelijke route of de Hanzeroute met een Stadsgids-app of ga mee met één van de mooie bootreizen.

Het Creaspektakel is gratis te bezoeken. Alleen voor de Bingobootreis en het Workshopplein heb je een ticket nodig.

Kijk voor meer informatie op www.creaspektakel.eu