Najaarsconcert met CD-presentatie ‘Zingend Getuigen’

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
26 oktober 2018

Beschrijving

gerwin

KAMPEN  - Op vrijdag 26 oktober a.s. organiseert het Chr. Gereformeerd Kerkkoor “Zingend Getuigen”, een najaarsconcert in de Hoeskteen, goudplevier 130 te IJsselmuiden. Tijdens dit concert, waarbij bekende, veelal Nederlandstalige liederen zullen klinken, is er ook veel ruimte voor samenzang. Eveneens presenteert het koor haar nieuwe cd ‘Kom naar huis’ die recent werd opgenomen in de Bovenkerk. Ook zal dit het laatste officiële concert zijn onder leiding van Gerwin van der Plaats die per 31 december na tien jaar afscheid neemt als dirigent bij dit koor.


Bastiaan Stolk is deze avond de organist en bespeelt het Kaat- en Tijhuis-orgel. Hij werd in het voorjaar van 2016 uitgeroepen tot ‘Beste (amateur)organist van Nederland’. De wedstrijd om deze begeerde titel werd georganiseerd door de Evangelische Omroep. Instrumentale medewerking aan dit concert zal worden verleend door violiste Tjitske Kwakkel-Homma. Naast het dirigeren bespeelt Gerwin ook de vleugel.

Vanaf 19.50 uur is er gelegenheid voor samenzang terwijl de aanvang 20.00 uur is. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel vindt er een collecte plaats ter bestrijding van de onkosten. Na afloop is er gelegenheid om de nieuwe cd, tegen een gereduceerd tarief, aan te schaffen.