Sfeervol Kerstconcert in de Broederkerk in Kampen

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
18 december 2019

Beschrijving

kkcon

KAMPEN -  Op woensdag 18 december  hopen het Hervormd Kerkkoor Kampen  samen met het christelijk gereformeerd kerkkoor “Zingend Getuigen” een mooi en sfeervol kerstconcert te geven in de Broederkerk van Kampen. De voorbereidingen zijn in volle gang voor dit kerstconcert. Er is een bijzondere verscheidenheid aan muziek uitgezocht, door de beide koren afzonderlijk te zingen. Maar de koren zullen ook samen zingen Verder zullen meewerken Krista van den Esker op dwarsfluit en  Evelyn Heuvelmans op hobo en sopraan Annemiek Boomsma.


Liederen als:  Komt allen tezamen, Daar is uit ’s werelds duist’re  wolken en natuurlijk het Ere zij God, hopen de koren samen met u als aanwezigen te zingen.   Zingend Getuigen heeft als dirigent Herman Kamp. Het Hervormd Kerkkoor Kampen heeft als dirigent Harry Hamer. Beide heren zullen afwisselend de koren begeleiden op het orgel. De koren en hun dirigenten hopen u mee te nemen in het bijzondere verhaal dat kerst is. Kortom, alle reden om woensdag 18 december in uw agenda aan te kruisen voor dit bijzondere concert.

Het concert is geheel gratis, er zal alleen een collecte worden gehouden om de onkosten te beperken. Men hoopt om 20.00 uur te beginnen met het concert en de kerk is geopend vanaf 19.30 uur. U bent dus van harte welkom!