Boekpresentatie Jan Zwart in de Rank

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
29 januari 2020

Beschrijving

jan

KAMPEN - Jan Zwart presenteert zijn boek ‘’De schipper en de Vader’’ op 29 januari in evangelische boekwinkel de Rank Kampen! Jan Zwart is opgegroeid in Zaandam. Zijn jeugd stond in het teken van de scheepvaart.

Wie de naam Jan Zwart hoort denkt al snel aan Mission Aviation Fellowship (MAF) waar hij oprichter is van de Nederlandse tak. Later richtte hij met zijn vrouw Roberta nog een andere zendingsorganisatie op en reisden zij naar vele landen om daar het zendingswerk te bemoedigen.


Jan is nu gepensioneerd maar nog altijd actief als vrijwilliger bij MAF. Stil zitten zit niet in zijn aard.
Nadat Jan een boek heeft geschreven over zijn avonturen in Zuid-Amerika is hij opnieuw in de pen geklommen. Zo ontstond zijn tweede boek ‘’De schipper en de Vader”. Een biografie over ervaringen op het water van een Zaanse jongen. In dit waargebeurde verhaal laat de schrijver je meekijken achter de schermen van de kust- en binnenvaart. Zijn liefde voor schepen en het water barst er in elk hoofdstuk uit.

Op woensdag 29 januari om 14:00 uur zal Jan zijn nieuwe boek presenteren in evangelische boekwinkel de Rank, Oudestraat 17, waar hij ook zal signeren. Hij zal een exemplaar van zijn boek overhandigen aan kapitein Jo Visser uit IJsselmuiden.