Photowalk

Kalender
Kunst en cultuur
Datum
4 juli 2020

Beschrijving

Fototoestel

KAMPEN - Leuk voor iedereen die van fotografie houdt. Ervaren of onervaren. De fotografen van Kampen Kiek’n en Kampen in Beeld / Fotografie Ronald kennen Kampen en omgeving op hun duimpje. Ze nemen jou graag mee langs de fotogeniekste plekken van Hanzestad Kampen.Een Photowalk geeft inspiratie en nieuwe inzichten Wanneer je met een groep fotografen door een stad loopt ligt het wandeltempo erg laag.  De deelnemers lopen  door de binnenstad. Iedereen is druk bezig met het maken van die mooie foto. En je hebt ook tijd om met elkaar tips uit te wisselen. Je kunt van elkaar leren door te bekijken wat een ander doet. Welke instellingen hij of zij gebruikt voor die mooie foto.

Meld je aan voor de komende Photowalk op zaterdag 4 juli 2020.

Photowalk Kampen is een initiatief van Hanzestad KampenKampen Kiek’n en Kampen in Beeld / Fotografie Ronald.  De fotografen hebben de afgelopen jaren Kampen en omgeving veelvuldig prachtig in beeld gebracht. En nu laten ze jou ook graag Kampen en het buitengebied van haar mooiste kant zien en tegelijk mensen die “iets” met fotografie hebben te verbinden.

De deelnemers verzamelen om 20.30 uur in de binnenstad. Daarna lopen ze een “Avondrondje Kampen” met de fotografen van Kampen Kiek’n en Kampen in Beeld. Onderweg maak je foto’s tijdens het gouden uur. Als afsluiting ga je naar de IJssel om de zonsondergang en het blauwe uur van het mooie Stadsfront vast te leggen. Tussendoor zijn er een hapje en een drankje.

Meld je aan via deze link: https://www.fotografieronald.nl/photowalk-kampen-zaterdag-4-of-11-juli/

Maximaal 10 personen

Omdat afstand houden en drukte vermijden nog steeds belangrijk is, willen we de groep in 2-en splitsen. En met maximaal 10 mensen op pad gaan. Als we op elkaar letten en de afstand bewaren moet het lukken om op fotowandeling te gaan door Kampen.

Zaterdag 4 juli 2020
20.30 - 23.30 uur
Max. 10 deelnemers
€ 10 per persoon (inclusief drankje)
Meer informatie en om aan te melden: https://www.fotografieronald.nl/photowalk-kampen-zaterdag-4-of-11-juli/