'Beleef Scandinavische sferen"

Kalender
Kunst en cultuur
Datum
22 september 2018

Beschrijving

scan

KAMPEN - Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim o.l.v. Mark Snitselaar geeft weer een unieke concertserie in najaar 2018. Op zaterdag 22 september treedt het symfonieorkest op in de Burgwalkerk in Kampen. 'Beleef Scandinavische sferen' doet het al vermoeden: op het programma staan prachtige werken van Scandinavische componisten als Grieg, Gade, Berwald en Sibelius.  Medewerking verleent fagotsolist Kaspar Snikkers. Het concert begint om 20.00 uur.

Entreeprijs volwassenen: € 12,00
Entreeprijs kinderen: € 5,00


Kaarten: www.sjosjanim.nl/webwinkel/?a=webwinkel

Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim bestaat sinds 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig amateur symfonieorkest met meer dan vijftig leden. Uit de leden van het orkest is een kamerorkest geformeerd dat zelfstandig uitvoeringen verzorgt. De bezetting is een kleine strijkersgroep, naar behoefte aangevuld met blazers. Het kamerorkest wordt regelmatig ingezet voor het begeleiden van koren.

Op het programma staan werken van Grieg, Gade, Berwald en Sibelius. Het eerste concert van deze serie vindt plaats op zaterdag 22 september in de Burgwalkerk in Kampen