Kunstmiddag

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
10 november 2018

Beschrijving

quintus centrum voor kunsteducatie

KAMPEN - Een Kunstmiddag met workshops voor alle leeftijden staat zaterdag 10 november op het programma bij Quintus. Vanaf 14.00 uur kunnen kleuters, kids en jongeren en volwassenen bij het centrum aan de Vloeddijk 38 muziek en kunst & ambacht ontdekken en beleven!


  • Kinderen van 0- 6 jaar kunnen meedoen met de 'Muzikale Speeltuin', een ontdekkingsreis langs allerlei muziekinstrumentjes. Deze inloopmiddag van 14.00 - 16.00 uur is gratis!
  • Voor kleuters is er van 14.00 tot 15.00 uur een leuke workshop 'Beidehandjes op de piano'. Rondom het thema Sint Maarten spelen we op en rondom de piano speelse en afwisselende liedjes.
  • Kinderen vanaf 4 tot 11 jaar gaan aan de slag om hun eigen orginele lampion te ontwerpen en te maken. Van 14.00 tot 15.30 uur.
  • De workshop 'DJ: Mixen en Matchen' is er voor iedereen die de eerste beginselen wil leren van het draaien en beatmatchen. Ook krijg je uitleg over het produceren van een heuse Dance of HipHop track. Wil jij ook eens plaatsnemen achter de draaitafel?  De workshop is van 14.00 tot 16.00 uur.

De kosten voor de workshops zijn €7,50 p.p., met uitzondering van de Muzikale Speeltuin die gratis is. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je hier in (ook voor meer informatie en tijden). Of kom op de dag zelf en check of er nog plek is!