Reünie en jubileumconcert excelsior Zalk

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
30 maart 2019

Beschrijving

100 jr exc jub concert

ZALK - Het jaar 2019 is voor brassband Excelsior een bijzonder jaar. De brassband viert het 100 jarig jubileum! In 1919 werd Chr. muziekvereniging Excelsior opgericht. Het waren de heren J. van Dijk en G.J. Spijkerboer die het een goed idee vonden om een muziekvereniging in Zalk op te richten, en de rest is geschiedenis. Excelsior betekent: steeds hoger. In de loop van de jaren heeft Excelsior hoogtepunten en dieptepunten gekend, maar anno 2019 is de vereniging nog steeds springlevend! Het jubileum wordt gevierd met  een jubileumconcert en een reunie.

Het jubileumconcert is op zaterdag 30 maart in Dorpshuis "An de Steege". Aanvang 9.30 uur. Tijdens het jubileumconcert zal de hele vereniging van zich laten horen. De jongste leden uit de AMV groep, de b-band, de drumleerlingen en de A-band. U kunt een gevarieerd en toegankelijk programma verwachten met herkenbare muziek van alle tijden. Anne-Linn Beekhof zal haar medewerking verlenen als zangeres. De kosten voor het concert bedragen €8,- per persoon. 

Voorafgaand aan het concert wordt een reünie voor oud leden van Excelsior. georganiseerd Ben je of bent u lid geweest van Excelsior? Dan ziet men u graag op 30 maart! Het programma ziet er als volgt uit:

15:30u inloop
16:00u start reünie voor oud leden
18:00u lichte avondmaaltijd
19:30u start jubileumconcert
+/- 21:45 u receptie/afterparty

De kosten voor het totale programma bedragen €15,- per persoon. Dat is inclusief welkomstdrankje, hapjes en de lichte avondmaaltijd. Voor de reünie horen we (ivm de boodschappen) graag of u  erbij bent. Stuur een e-mail naar:

Zalkreunie2019@gmail.com