Tribute to The Doors

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
7 december 2019

Beschrijving

ukien

KAMPEN - Op 7 december speelt Tribute To The Doors de grootste hits van The Doors in ’t Ukien. Met tien noteringen in de Top 2000 van 2018 zijn The Doors één van de hofleveranciers van hits, en vertolkt door Tribute To The Doors een garantie voor een onvergetelijke avond. The Doors vierden hun hoogtijdagen vanaf 1965 tot aan de dood van zanger Jim Morrison in 1971. Van de zes studioalbums uit die periode komen hits als Love her madly, Light my fire en Riders on the storm. De muziek, gecombineerd met de invloedrijke frontman zijn de basis voor de onsterfelijke status van de band.


De hits van The Doors worden op 7 december vertolkt door Tribute To The Doors, een 5-koppige band uit het oosten des lands. Met een prachtige live performance en een verbluffend strakke set wordt dit een avond die je als liefhebber van The Doors niet mag missen. Blue Music en ’t Ukien presenteren deze avond samen een avond rauw genieten voor een breed publiek.

Tickets zijn op vrijdag van 12.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur te koop bij Blue Music, elke werkdag bij Tourist Info Kampen en online via www.ukien.nl. In de voorverkoop kost een kaartje €12,50, aan de deur betaal je €15,00. De deuren gaan op 7 december open om 20.30 uur.