Orgelconcert in de Bovenkerk

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
26 september 2020

Beschrijving

ticketheader

KAMPEN -  Het begon ooit met een gekscherende opmerking op het orgelbalkon in de Ichthuskerk te Urk. Later werd het nog een keer aangehaald in een grapje, maar zo ontstond wel het concept van ‘ Boogaard op reis’. Het idee is om concerten te organiseren op andere orgels dan het Boogaard orgel in de Ichthuskerk. Inmiddels staat alweer het tweede concert op het programma, en dit zal zeker niet het laatste concert zijn van deze enthousiaste groep. Op verschillende orgels met diverse organisten mooie concerten organiseren is hun doel.

Deze keer gaat de reis naar Kampen, en wel naar de Bovenkerk om precies te zijn. Op zaterdag 26 september zullen daar Jaap Kramer, Hendrik van Veen en Andre Nieuwkoop twee concerten gaan geven. ’s Middags om 15:00 zal Andre Nieuwkoop plaatsnemen achter het Hinz orgel van de Bovenkerk, en ’s avonds om 19:30 gaan Jaap Kramer en Hendrik van Veen een programma ten gehore brengen op zowel orgel als vleugel.

Tickets zijn online te koop via www.ticketscorner.nl/Bovenkerk . Het aantal plaatsen per concert is beperkt tot 200 stuks ivm Corona. De kaartverkoop is inmiddels gestart.