‘De gezelligste keet’ met gekkegeit in ‘t Ukien

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
25 november 2017

Beschrijving

keet

KAMPEN - Onder jongeren is ‘De gezelligste keet van Kampen' een begrip. Op zaterdag 25 november vindt in ’t Ukien de vierde editie van dit feest plaats. "De vorige twee edities waren een enorm succes. De sfeer was fantastisch en we hebben alleen maar goede reacties gehad over de vorige edities”, zeggen Nadja van Dijk en Tim Meuleman, twee van de organisatoren.

Het thema van deze editie is ‘gekkegeit’. De naam is dubbelzinnig. Nadja van Dijk: “De vorige editie heette ‘gezelligeit’ en we vonden het leuk om deze trend door te zetten. Onze mascotte is ook een geit, dat verwijst naar de keten die vroeger voornamelijk op een boerenerf stonden.”

Nadja van Dijk: "Uiteraard hebben we weer enorm veel keten bezocht. Dat zijn toch de plekken waar de meeste bezoekers van ons feest in het weekend zijn." Patrick Knol en Bart van der Scheer vullen aan: "Wij proberen juist bezoekers te werven bij onze voetbalclubs IJVV en VV Wilsum, waar wij zelf als voetballers actief zijn".

Op de avond zelf staat DJ Dennie Robben te draaien. "Deze DJ kennen wij van een voorgaande editie en hij weet door goede muziek te draaien een hele fijne sfeer neer te zetten". Aldus Jerrel Meuleman, die voor de tweede keer betrokken is bij de organisatie. Naast deze DJ staat er een heuse artiest op het podium: Barry Badpak, onder andere bekend van de hit 'kamelenteen'. Rick Ekkelboom: "Hij kan er echt voor zorgen dat het hele publiek gek wordt!" 

Zie voor meer informatie de Facebookpagina 'de gezelligste keet van Kampen'.

Het feest begint om 21.00 uur en eindigt om 02.00 uur. Een kaartje in voorverkoop kost 5 euro, aan de deur 10 euro.