Feest der herkenning

Kalender
Overig
Datum
14 juni 2019

Beschrijving

FDH Kampvuureditie 724x1024

KAMPEN - Na een succesvolle 1e editie in november komen de mantelzorgers die het Feest der Herkenning organiseren op 14 juni met een Kampvuuravond. Speciaal voor mantelzorgers in de gemeente Kampen die het leuk vinden om tijdens een avondje uit te genieten van muziek, sfeer en contact met elkaar.

Het MFC is hartstikke geschikt voor een avondje met kampvuur. Bij slecht weer verplaatsen we het hele feest lekker naar het gezellige café van het MFC.

Tijdens deze avond zijn er muzikanten aangetrokken die met hun gitaren zorgen voor een relaxt sfeertje rondom het kampvuur. ‘Alle mantelzorgers zijn welkom! Wij zorgen voor lekkere hapjes en de mensen die zich van tevoren opgeven krijgen ook 2 gratis drankjes.’,  vertelt Martin Groen. De organisatie heeft weer gekozen voor de locatie van ’t Ukien in het Groene Hart van Kampen. ‘Hartstikke geschikt voor een avondje met kampvuur. Bij slecht weer verplaatsen we het hele feest lekker naar het gezellige café van ’t Ukien.’

Het Feest der Herkenning, vrijdag 14 juni vanaf 19.30u, Korteweg 4 Kampen. Aanmelden en meer informatie via de ‘aanmeld button’ op http://www.hetfeestderherkenning.nl/ of 038 469 1500.