Pesten? Herken en pak aan!

Kalender
Overig
Datum
25 september 2019

Beschrijving

pest

KAMPEN - #welovesociety geeft op woensdag 25 september in de Bibliotheek Kampen een gratis voorlichting voor ouders/verzorgers/professionals rondom het herkennen en aanpakken van pesten. Aanvang 19.30 uur. Dit in het kader van de landelijke week tegen pesten van 23 t/m 27 september met als thema ‘wees een held met elkaar’. Een goede start voor een fijn en veilig schooljaar.

Impact van pesten

Sharien van #welovesociety geeft voorlichting over de achtergronden van pesten, het belang van een positief zelfbeeld en het hebben van voldoende zelfvertrouwen voor nu en in de toekomst. Want ook op latere leeftijd is de impact van pesten nog merkbaar.  #welovesociety biedt de door Stichting Omgaan met Pesten ontwikkelde Sta Sterk Methodiek trainingen en antipestprogramma’s aan.

Sta Sterk Training

Er start na de herfstvakantie zowel in Zwolle als Kampen een nieuwe Sta Sterk training. De training heeft in de afgelopen jaren laten zien dat zij zich onderscheidt van andere antipestmethodes en weerbaarheidstrainingen en is daarom opgenomen in de databank effectieve jeugdinterventies.

Toegang

Gratis, wel reserveren www.welovesociety.nl/aanmelden