Aandacht voor chronisch zieken bij Humanitas

Kalender
Overig
Datum
12 november 2019

Beschrijving

humanitas logo

KAMPEN - Chronisch ziek zijn kan veel  invloed op iemands leven hebben. Sommige dingen kunnen niet meer of minder makkelijk, zoals er op uitgaan om anderen te ontmoeten. De projecten van Humanitas kunnen helpen. Petra Stevering vertelt er meer over op dinsdagmiddag 12 november in de bibliotheek in Kampen.


Ongeveer 5,4 miljoen mensen in Nederland hebben meer dan één chronische aandoening. Chronisch ziek zijn kan veel  invloed op iemands leven hebben.  Sommige mensen hebben hierdoor veel pijn, ervaren gevoelens van eenzaamheid en/of hebben verminderde inkomsten. Humanitas is er met haar projecten voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bent u zelf chronisch ziek en lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen? Heeft u zelf tijdelijk een steuntje in de rug nodig?  Of wilt u zelf iets betekenen voor een chronisch zieke?

Petra Stevering vertelt op dinsdagmiddag 12 november in de bibliotheek in Kampen over de projecten van Humanitas. Zo heeft Humanitas onder meer de budgetcursus, vriendengroepen, telefoonketen, vriendencafé, tandemproject en de website www.erbijkampen.nl.

 Veel mensen weten het maandelijkse spreekuur van Humanitas in de bieb al te vinden. Bent u niet in staat om te komen, maar bent u wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.  

Op www.humanitas.nl/zwolle kunt u zien wat Humanitas nog meer te bieden heeft in deze regio.

Waar: Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216
Wanneer: dinsdag 12 november van 13.30-15.00 uur