Kom Erbij Festival

Kalender
Overig
Datum
28 september 2018

Beschrijving

Vrijdag 28 september (16.00 tot 20.00)

Voor alweer het 3e jaar op rij organiseert Humanitas Kampen in samenwerking met Coalitie Erbij in de Stadskazerne het Kom Erbij Festival. Maak kennis met diverse activiteiten op het gebied van vrijwilligerswerk, creativiteit, ontmoeting, ontspanning, hulp, gezelligheid en nog veel meer.16 instanties uit de gemeente Kampen presenteren zich op de info- en doemarkt, en ook Bibliotheek Kampen doet graag mee.De Bibliotheek Kampen is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken. Of het nu gaat om taal, digitale vaardigheid, sociale interactie; de Bibliotheek is er voor iedereen. De Bibliotheek maakt je rijker!

Het Kom Erbij Festival is geheel gratis, en voor iedereen!

Vrijwillige inzet

Het thema is dit jaar 'Vrijwillige inzet' Wat kun jij voor een ander betekenen? Wil jij iemand helpen zijn/haar wereld te vergroten?

In de Bibliotheek zijn diverse vacatures, zoals bijvoorbeeld deze:

- Taalcoaches gezocht

 Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

De Week tegen Eenzaamheid 2018 is van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober.

https://www.samentegeneenzaamheid.nl/eenzaamheid/wat-eenzaamheid

https://www.samentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid