Praat en denk mee over heropenen samenleving!

Kalender
Politiek en overheid
Datum
23 juni 2021 - 24 juni 2021

Beschrijving

opening

KAMPEN -  Hoe kunnen we stapje voor stapje weer open als Kamper samenleving? Wat is ernodig om dat voor alle partijen tot een succes te maken? Praat en denk mee! In mei heeft het college van burgemeesters en wethouders van gemeente Kampen het Heropeningsplan vastgesteld. Uniek aan het plan is dat het voor de hele Kamper samenleving geldt! Dit plan is dan ook opgesteld met diverse partijen uit Kampen zoals de horeca, de kunst- en cultuursector en vertegenwoordigers van sport en verenigingsleven. In het plan staan maatregelen waarmee horeca-, en retailondernemers worden ondersteund en waarmee de Kamper samenleving wordt uitgenodigd tot ontmoeting.

Verenigingen, stichtingen, organisaties en andere samenwerkingsverbanden kunnen binnenkort (financiële) ondersteuning vragen voor het organiseren van initiatieven, activiteiten en kleine evenementen. Het plan en de maatregelen lopen door tot december 2022.

Bijeenkomsten heropeningsplan

Om met u van gedachten te wisselen over de vraag wat er nodig is om dit tot een succes te maken, uw mening te horen over het plan en de bedoeling van het plan zijn een paar bijeenkomsten georganiseerd. De gemeente wil u informeren over de verschillende onderdelen in het plan en u in de gelegenheid stellen uw vragen en ideeën met ons te delen. U kunt zich opgeven voor een sessie van circa drie kwartier in een van de volgende tijdsblokken:

  • woensdag 23 juni tussen 19.30 en 21.00 uur (fysieke sessies in het stadhuis)
  • donderdag 24 juni tussen 16.00 en 18.00 uur (online sessies via Teams)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar anderhalvemeter@kampen.nl. Vermeld in de onderwerpregel ‘aanmelden heropeningsplan’ en geef de datum van uw voorkeur door. U ontvangt enkele dagen van te voren een bevestigingsmail van ons met meer informatie en het tijdstip waarop u bent ingedeeld.

PDFHeropeningsplan 2021 - Open, Ondernemen en Ontmoeten.(pdf, 366 kB)