Dialoog-avond: 'Opvoeden, waarom eigenlijk?' in Museum Huys der Kunsten

Kalender
Sport en beweging
Datum
22 januari 2019

Beschrijving

huys

KAMPEN - Op dinsdagavond 22 januari 2019 om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) vindt een Dialoog-avond 'Opvoeden, waarom eigenlijk?' plaats in Museum Huys der Kunsten. Midden in de expositie 'Onze Teun', samengesteld door kunstenaarskoppel Gera Baas en Timon Schellingerhout rond hun vierjarige zoon Teun. In deze inspirerende omgeving organiseert Museum Huys der Kunsten samen met de nieuwe stichting 'Ont-moet' een Dialoog-avond over opvoeden. Een avond waar we vooral willen luisteren naar elkaar. Want luisteren opent perspectief. Luisteren ontspant en maakt creatief.

Om te kunnen autorijden heb je een rijbewijs nodig. Voor je werk heb je diploma's nodig. Maar wat heb je nodig om te kunnen opvoeden? Iedere opvoeder weet dat dat niet vanzelf gaat! Maar met wie praat je er over? Wie neemt er de tijd om eens echt naar je vragen te luisteren? Zonder direct met allerlei oplossingen en adviezen te komen? In dat gesprek ontwikkelt zich een dialoog waarin we zonder oordelen, vanuit respect voor en acceptatie van ieders levensbeschouwing, samen bouwen aan een bewuste opvoeding.
Het gesprek vindt plaats onder begeleiding van Gert Zomer. Gert heeft jarenlange ervaring als geestelijk begeleider. Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd als coach en teamcoach. Op een ontspannen manier weet hij een open en inspirerende sfeer te creëren, waarin een mens zich gezien en gekend voelt. Hij luistert 'mensen tevoorschijn'. De dialoog-avond vindt plaats op dinsdag 22 januari 2019 om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) in Museum Huys der Kunsten aan de Voorstraat 20. U kunt zich aanmelden via g.zomer@kpnmail.nl. De kosten zijn € 10,00 per persoon.

De tentoonstelling 'Onze Teun' is tot en met 9 februari gratis te bezichtigen op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Museum Huys der Kunsten bevindt zich aan de Voorstraat 20. Meer informatie vindt u op www.huysderkunsten.nl.

https://www.facebook.com/events/1853300578131923/