Muzikanten darttoernooi

Kalender
Sport en beweging
Datum
22 februari 2020

Beschrijving

220220 Darttoernooi flyer

IJSSELMUIDEN -   Na enige jaren van afwezigheid organiseert Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden op zaterdagavond 22 februari een muzikanten-darttoernooi. Het darttoernooi wordt gehouden in het clubgebouw van Oranje, Erfgenamenstraat 1A in IJsselmuiden. Aanvang 19.30 uur. Ook als u geen darter bent zult u zich deze avond zeker niet vervelen. De bar is geopend voor eten en drinken. Kortom; een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken.

 Meedoen met het toernooi!
U kunt deelnemen aan het darttoernooi (het betreft een “single” toernooi) en zich vanaf nu inschrijven. Elke muzikant mag één introducé meenemen. Het inschrijfgeld is € 10,00. Te voldoen op de avond zelf bij de wedstrijdtafel. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 10 februari, maar wees er op tijd bij want vol = echt vol. (max. 40 deelnemers). Deelnemers dienen op de avond zelf uiterlijk 19.00 uur  aanwezig te zijn. Zaal is geopend vanaf 18:30 uur.

Voor nadere informatie of opgave kunt u mailen naar:  activiteiten@oranje-ijsselmuiden.nl

Wij heten u alvast van harte welkom op het toernooi!

Wilt u meer weten over de festiviteiten van Oranje houdt u dan de website www.oranje-ijsselmuiden.nl in de gaten en volgt u ons op Facebook, Twitter en Instagram.