Eerste editie van de Twee Bruggenloop Kampen op 30 maart 2019

Kalender
Sport en beweging
Datum
30 maart 2019

Beschrijving

89e6956bce1fe21bf0545430c0b5559363480b21

KAMPEN - Na de laatste editie van het hardloopevenement 32 van Kampen stond dit idee al op de achterkant van een bierviltje, werd er over gesproken en werd er zelfs een serieuze poging gedaan om de loop op de kalender te krijgen... Toch kwam het er 'nooit' van, maar 'wat in het vat zit verzuurt niet'! Eindelijk mogen we klein 'ezelsbruggetje' geven: Zaterdag 30 maart 2019 is de dag waarop de eerste editie zal plaatsvinden.

Op sociale media wordt er inmiddels al positief gereageerd. Sinds de aankondiging van het evenement zijn er op het Facebook bericht al enkele honderden reacties geplaatst en is het bericht al zesduizend keer bekeken.

De start en finish van het evenement zijn, zo lijkt het nu, midden in het sfeervolle en historische stadscentrum van Kampen. Deelnemers vervolgen hun weg langs de IJssel (met het uitzicht op het stadsfront) over de Stadsbrug (officieel: De oude brug) en Molenbrug (officieel: De nieuwe brug). Het parcours zal officieel gecertificeerd worden. En na 'een rondje brug' en een frisse douche kan iedereen genieten van de altijd gezellige bandjesavond in Kampen.

De nieuwe website wacht nog aan de andere kant van de brug, maar zal binnenkort online gaan.