De gehele Veluwe is voorzien van een fietsroutenetwerk die door middel van knooppunten tot een netwerk van ruim 1.600 km fietsroutes aan elkaar geknoopt kunnen worden tot aantrekkelijke regionale fietsroutes. Op elke knooppunt staat een informatiepaneel met een plattegrond en de nummers van de omringende knooppunten. Op het grondgebied van de gemeente Oldebroek zijn een vijftal fietsroutes aan elkaar geknoopt en ook verbonden met fietsroutes in de regio.

Er is een (gratis) folder verkrijgbaar in het gemeentehuis in Oldebroek en bij de beide 'opstappunten': 't Zuiderzeecafé, Zuiderzeestraatweg 143 in Oldebroek en café-restaurant Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep.Bij de VVV-winkels is een uitgebreide fietsroutekaart verkrijgbaar à € 7,95 per stuk.

In het buitengebied - waar de reguliere horecavoorzieningen beperkt in aantal of overdag gesloten zijn - zijn een tiental adressen ingericht als "toeristisch rustpunt". Daar kan de fietstocht even onderbroken worden voor een pauze in de tuin of tuinhuisje voor een kopje koffie/thee of een glaasje fris en toiletbezoek. De toeristische rustpunten zijn herkenbaar aan het groen/gele bordje 'Gastvrij Oldebroek'. (Bron: www.oldebroek.nl).