medelevenKAMPEN – De organisatie van theaterfestival ‘Kerst in Oud Kampen’ heeft middels deze VIDEO haar medeleven betuigd aan inwoners van de Zwolse wijk Stadshagen, die niet per trein naar Kampen kunnen komen. Door problemen met de treinverbinding is het voor mensen uit Stadshagen onmogelijk het festival per spoor te bereiken.

Kerst in Oud Kampen zou dit jaar voor het eerst per trein bereikbaar zijn voor de inwoners van Stadshagen. Vanuit de Vinex-wijk konden de Zwollenaren binnen een paar minuten in de sfeervolle Kamper binnenstad zijn, zo was de verwachting. Omdat het Kamper lijntje vooralsnog station Stadshagen gaat overslaan is dit helaas niet mogelijk.

Per auto of per fiets
Gelukkig voor alle inwoners van Stadshagen – en alle andere bezoekers- is Kerst in Oud Kampen ook prima te bereiken per fiets of met de auto. Speciaal hiervoor worden extra fietsenstallingen aangelegd en parkeerplaatsen voor auto’s ingericht. Informatie hierover is te vinden op www.kerstinoudkampen.nl onder het kopje ‘OV en parkeren tijdens KIOK’.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment