jip

KAMPEN - Het kantoor van JIP Makelaars aan de Vloeddijk 145 stond afgelopen zaterdag vol met proostende mensen. "De sfeer en het enthousiasme was super!", aldus Bas Diender die sinds dit jaar een nieuw makelaarskantoor is begonnen.

Bas is een geboren en getogen Kampenaar en heeft ruime ervaring in de lokale makelaardij. Hij kent de stad Kampen en omgeving goed, is op de hoogte van de markt.

De nieuw geopende vestiging in Kampen is een franchise, Bas legt uit. "Dat betekent dat ik de klant kan bedienen met de service en kwaliteit van een groot bedrijf, maar ondertussen heel persoonlijk en betrokken kan blijven zoals een klein bedrijf dat kan. Een mooie combi dus!"

JIP staat voor Jong, Innovatief en Persoonlijk. Een makelaarskantoor gericht op leuke, goed verkoopbare en courante huizen. "Heel flexibel, je kiest zelf hoe je je huis wenst te verkopen. Of je dit nu zelf wilt doen of toch liever alles uitbesteedt. Alles is mogelijk, altijd met de kennis en ondersteuning van JIP. Persoonlijke service, een gestroomlijnd verkoopproces en goede marketing zijn onze kernwaarden", vertelt de makelaar.

Met reeds 4 woningen in verkoop kan het kantoor spreken van een vliegende start. Maar uiteraard mogen dat er veel meer worden van Bas. Wie overweegt een woning te verkopen kan door JIP een gratis waardebepaling laten maken. Meer info staat op www.jipinkampen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment