oorsuizenZWOLLE - Donderdagavond 27 november organiseert de NVVS (Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden) in samenwerking met Isala Zwolle een informatiebijeenkomst over tinnitus (oorsuizen).

Iemand met tinnitus hoort voortdurend geluiden in het hoofd. Dat kan variëren van een zachte ruis tot een harde piep. Tijdens de bijeenkomst wordt er ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

Locatie

De avond vindt plaats in het Auditorium (gevestigd in gebouw D) van Isala Zwolle, Dokter Van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle. De zaal gaat om 19.00 uur open. De informatiebijeenkomst duurt van 19.30 – 21.30 uur. Sprekers zijn mevrouw dr. H. van Det-Bartels (kno-arts Isala), dhr. W. van Huffelen (audioloog/klinisch fysicus AC Zwolle), mevrouw A. Norde (maatschappelijk werk AC Zwolle) en de heer K. Gilissen (ervaringsdeskundige NVVS). De bijeenkomst is toegankelijk voor mensen met tinnitus, partners en andere geïnteresseerden.

Aanmelden

Toegang alleen na aanmelding bij de NVVS via e-mail: n.vandalen@nvvs.nl of telefoonnummer (030) 635 40 07. De avond is gratis toegankelijk. Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig. Meer informatie over tinnitus kunt u vinden op de website: www.nvvs.nl/tinnitus

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment