welzijnkampen

KAMPEN - Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren van 6-18 jaar bij wie er thuis iemand is die zorg nodig heeft. De consulent voor jonge mantelzorgers van Steunpunt Mantelzorg Kampen organiseert gedurende het hele jaar leuke activiteiten voor deze jongeren om even uit hun thuissituatie te zijn. Binnenkort op het programma:

Bij Beessies gaan ze met Jolanda van Tuinen aan de slag met gebruikte materialen, om nieuwe leuke dingen van te maken. Deze activiteit vindt plaats op 2 juni van 13.00 tot 14.30 uur in de Kofferbak aan de Ambachtsstraat en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Bikkels is een groep voor jonge mantelzorgers van boven de 12 jaar. Die komen 4 donderdagen (24 en 31 mei en 7 en 14 juni) samen in het MFC aan de Korteweg 4. Ze eten daar met z'n allen en gaan daarna iets leuks doen, bijvoorbeeld een film kijken, of iets actiefs. Er kunnen maximaal 7 personen meedoen.

De activiteiten zijn gratis, maar opgeven is wel nodig en kan via al.sikkema@welzijnkampen.nl of via (038) 469 15 00. Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment