buitenspeeldag

REGIO – In heel Nederland wordt woensdagmiddag 13 juni de jaarlijkse Buitenspeeldag gehouden: een activiteit voor kinderen in de buurt. Ook in Overijssel wordt die dag volop buiten gespeeld.

Speelactiviteiten kunnen worden aangemeld op www.buitenspeeldag.nl. Jantje Beton en kindertelevisiezender Nickelodeon organiseren de dag. Zij vertellen: “Zet je straat af en organiseer samen met kinderen een knikkertoernooi, tover de straat om tot een hindernisbaan, bouw hutten of ga stoepranden. Van grote tot kleine spelletjes en van knutselen tot hinkelen. Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk. Iedereen die kinderen een waanzinnige dag boordevol plezier wil bezorgen kan meedoen. Meld nu je Buitenspeeldag aan en ontvang een gratis ‘Stop nooit met spelen' spandoek! Aanmelden kan tot 13 juni via www.buitenspeeldag.nl”.

Jantje Beton en Nickelodeon
Jantje Beton zet zich al 50 jaar in voor spelen door het creëren van speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten. Ook kindertelevisiezender Nickelodeon vindt het belangrijk dat kinderen buitenspelen en gaat elk jaar op zwart tijdens de Buitenspeeldag.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment