824125dc308547001c980f0c1b69be8dcf7b71e7

- door Nardus - 

KAMPEN - Het tweede inlevermoment van 2018 heeft 6 verenigingen in de gemeente Kampen samen ruim € 1.100,- opgebracht. Stichting De verenigde zaken van Kampen(VZK) keert vier keer per jaar contant geld uit voor de gespaarde Duiten. De Duiten zijn te verzamelen bij ondernemers die meedoen in het loyaliteitsprogramma ‘Duiten & Zakjes’ en tijdens evenementen.

Tijdens Sail 2018 waren Duiten te verdienen door lege bekertjes, blikjes en pet-flesjes in te leveren bij de VZK-tent. Tijdens dit inlevermoment werden Duiten ingeleverd door Stichting Moeke, De Ketelbinken, Reflex, Wijkvereniging Binnenstad, Life Live en Biljartvereniging Reijersdam.

Full Color Festival, editie 2018 ook weer deelnemer

Op 15 & 16 juni 2018 vindt weer het Full Color Festival plaats in het stadspark van Kampen. Tijdens dit festival worden tegen inlevering van 2 lege bekertjes weer een Duit verstrekt. Gooi je die Duit gelijk in één van de spaarpotten oude kraam, dan ontvang je een stempel op de spaarkaart. Volle spaarkaarten doen mee voor de beschikbaar gestelde prijzen. Hoofdprijs is een NINTENDO Switch + game en de tweede prijs bestaat uit een prachtig LEGO pakket. Voor de rest van het prijzenoverzicht houd je de Facebook pagina van de VZK in de gaten. Op de Facebook pagina worden overigens ook de winnaars bekend gemaakt van de prijzen.

Verenigingen kunnen zich nog tot 12 juni aanmelden voor een spaarpotje de kraam tijdens het Full Color Festival.

Meld je vereniging aan via info@vz-kampen.nl en kom natuurlijk in grote getale naar het festival.

Vorig kaar was DOS Kampen de grootste verzamelaar van lege bekertjes en haalden tijdens het festival zo ruim € 500,- op.

Wie wordt dit jaar de grootste inzamelaar?

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment