nsjoKAMPEN - Op zaterdag 13 december geeft het Nederlands Jeugd Strijkorkest (NJSO) om 19.00 uur een concert in de Grote Zaal van Quintus. Het NJSO is hèt strijkorkest voor talentvolle strijkers tussen de 12 en 21 jaar. Onder de leden bevinden zich vergevorderde leerlingen van jong-talentklassen of vooropleidingen van de conservatoria en leerlingen van privédocenten en muziekscholen.

De missie van het orkest
Het doel van het orkest is de jonge professionals in de dop op te leiden en concerten te geven op topniveau. De enorme energie, het aanstekelijk enthousiasme en het zeer hoge muzikale en technische niveau van dit jonge orkest overtuigen iedereen.

Toegangskaarten
Kaarten voor het concert kunt u reserveren door te mailen naar info@quintuskampen.nl of bel naar 038 - 337 12 00. Volwassenen betalen € 5,- en jeugd t/m 18 jaar € 2,-. Voor grotere gezinnen is er de mogelijkheid om een gezinskaart van € 10,- te kopen. Voor leerlingen van Quintus is de toegang gratis maar reserveren is noodzakelijk.

Workshop contrabas
Op deze dag wordt er bij Quintus van 14.30 tot 15.30 uur ook een workshop contrabas gegeven. Kinderen vanaf 8 jaar die meer willen weten over de contrabas of het eens willen proberen zijn van harte welkom! Geef je op door een mail te sturen naar staallindeboom@planet.nl. o.v.v. je naam en e-mailadres en 'deelname worshop contrabas'.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment