58a794220433893bc486c4e55a000a5047e6cbd5

Unieke uitdaging om kwetsbare kinderen te ondersteunen

KAMPEN - Stephanie Bergman, afkomstig uit Kampen, gaat in oktober 2018 een halve marathon in Indonesië lopen om kinderen en gezinnen in armoede te ondersteunen. Stephanie Bergman is deel van een groep van ruim vijftig mannen en vrouwen die deze topprestatie gaan leveren. De Muskathlon wordt georganiseerd door de beweging De 4e Musketier. Alle deelnemers proberen zich individueel voor € 10.000 te laten sponsoren. De fondsen gaan naar moeders, baby’s en kinderen die door de organisatie Compassion worden ondersteund.

Stephanie Bergman is zangeres van beroep en geeft samen met haar muzikale vrienden een gratis concert in de Nieuwe Kerk aan de Broederweg 34 te Kampen, om aandacht te vragen kinderen in armoede en het werk van Compassion.

Het concert start vrijdagavond 22 juni om 20:15. Met medewerking van bekende gospelartiesten LEV, Elise Mannah, Eveline Leijdekkers, pianiste Danielle Kok & spreker Tiemen Westerduin van Compassion.

Stephanie Bergman: "2018 staat voor mij in het teken van de Muskathlon. Een spannend avontuur waar ik mij een jaar lang op voorbereid. In oktober ga ik een halve marathon lopen in Indonesië, op het eiland Sumba, voor het werk van Compassion onder kinderen die leven in extreme armoede. Dit doe ik bewust in Indonesië. Het geboorteland van mijn eigen moeder. Ik ben al druk bezig met trainen! Die 21 km is voor mij als beginnend hardloper en jonge moeder toch best een opgave. Maar het is mij echt elke zweetdruppel meer dan waard! Ik geef graag mijn tijd, geld en energie aan dit doel. Want ik weet dat ik een verschil kan maken, door dit unieke statement van liefde en gerechtigheid te maken, samen met mijn mede-muskathleten. Ik hoop dat deze avond je zal inspireren, dat je zult genieten van goede muziek! En dat je samen met mij aangevuurd bent om op te staan tegen armoede en onrecht."

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment