Warboel poster A4

KAMPEN - Theatergroep Mens Erger je Niet maakt nostalgisch muziektheater. Afgelopen jaar speelde zij de voorstelling Herrie in de tent op het buitenterrein van Theater De Kofferbak in Kampen.  De voorstelling speelde zich af op een kampeerterrein in de roerige jaren 70.  Theatermaker Luisella Lai werkt op basis van improvisatie. D.w.z. dat de voorstelling samen met de spelers tot stand komt. Muziekteksten, verhaallijnen en personages worden met de groep ontwikkeld.  Theatergroep Mens Erger je Niet speelt van 27 tot en met 30 juni de nieuwe voorstelling 'Warboel in het Warenhuis'. 

Het eens zo rustige warenhuis verandert door de komst van een nieuwe nieuwerwetse leidinggevende. Het gerucht gaat dat er veel zal gaan veranderen…. Afdelingen zullen sluiten en de vertrouwde eenheid, ook die van de prijzen, is niet meer. De uitverkoop wordt geïntroduceerd. Zal een jubileumfeest de gemoederen wat tot bedaren kunnen brengen en zal men de handen ineen kunnen slaan om de warboel het hoofd te kunnen bieden?

Na het grote succes van ‘Herrie in de Tent’ speelt Theatergroep Mens Erger je Niet dit jaar de nostalgische muziektheatervoorstelling ‘Warboel in het Warenhuis’. Een aantal campinggasten van de vorige voorstelling zien wij terug in een alom bekend warenhuis. De voorstelling speelt zich af in de beginjaren 70 en zit vol met herkenbare attributen, kleding en muziek uit die tijd.

Warboel in het Warenhuis zal worden gespeeld in Theater De Kofferbak, Ambachtstraat 21 te Kampen.  Kijk voor meer info op www.theatermensergerjeniet.nl

Voorstellingen: 27, 28, 29 en 30 juni om 20.15 uur
Kaarten reserveren kan via: De Kofferbak
Kaarten kosten: €12,50 in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment