fase 1

KAMPEN -  Deze zomer voert aannemingsmaatschappij Van Gelder in opdracht van Rijkswaterstaat groot onderhoudswerkzaamheden uit aan de N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen in beide richtingen. Tijdens deze werkzaamheden wordt de bovenste laag asfalt op de weg waar het verkeer overheen rijdt (deklaag), tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen-zuid vervangen. De werkzaamheden worden vanaf vrijdag 27 juli tot en met maandag 13 augustus in twee fases gerealiseerd. als de werkzaamheden dan nog niet geraliseerd zijn vanwege onvoorziene omstandigheden, dan wordt het afgerond in de reserve afsluitingstijd van 13 tot en met 20 augustus. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer grootschalig omgeleid en moet rekening gehouden worden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiodes

Fase 1

De N50 is ter hoogte van knooppunt Hattemerbroek en Kampen-zuid in beide richtingen afgesloten van vrijdag 27 juli 22.00 uur tot en met vrijdag 10 augustus 22.00 uur.

Klik hier voor een overzicht van de omleidingen tijdens Fase 1.

Fase 2

Van vrijdag 10 augustus 22.00 uur tot en met maandag 13 augustus 05.00 uur is de N50 afgesloten ter hoogte van Kampen-zuid tot Kampen in beide richtingen.

Klik hier voor een overzicht van de omleidingen tijdens Fase 2.

Reserve afzetting fase 1

Wanneer de werkzaamheden in fase 1 door onvoorziene omstandigheden niet tijdig kunnen worden afgerond, wordt gebruik gemaakt van een reserveweek. De N50 wordt dan ter hoogte van knooppunt Hattemerbroek - Kampen-zuid nogmaals afgesloten van maandag 13 augustus 05.00 uur tot en met maandag 20 augustus 05.00 uur.

Meer informatie

Meer informatie kunt u verkrijgen via tel. 0525 - 659 888 of via mmes@vangelder.com. U kunt de projectsite vangelder.com/projecten/zamen-perceel-noordangelder.com/projecten/zamen-perceel-noord bezoeken voor meer informatie over de omleidingsroutes.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment