b 1000 800 0 00 images nieuws QB5

KAMPEN - Je hebt ze vast wel eens zien optreden tijdens het Open Huis of Full Color Festival: de verschillende Quintus-popbands. Lijkt jou dat ook wel wat? Dan hebben is er goed nieuws, want de tarieven van de popbands voor muziekleerlingen zijn verlaagd! Quintus vindt het belangrijk dat muziekleerlingen – naast de lessen op hun eigen instrument - ook in een band of ensemble samenspelen. Om dit voor zoveel mogelijk leerlingen mogelijk te maken, zijn de tarieven verlaagd. Als Quintusleerlingen betaal je voor een heel seizoen nog maar €80 (10 termijnen van €8), omgerekend ongeveer €2 per les/repetitie! Bij tussentijds instromen, wordt het cursusgeld uiteraard verrekend (zie voorwaarden elders op deze site). Niet-Quintusleerlingen kunnen ook meespelen in popbands, zij betalen €160 per seizoen. Dus zing je graag, volg je zangles, speel je piano, keyboards, (bas)gitaar of drums of volg je muziekles op één van deze instrumenten? Dan zijn de popbands écht wat voor jou! Schrijf je in!


Spelen in een popband is niet alleen goed voor je muzikale ontwikkeling, het is natuurlijk ook superleuk! Naast de reguliere muziekles op je eigen instrument, oefen je wekelijks met andere leerlingen van gelijke leeftijd en niveau in een band. De popbands zijn voor Quintusleerlingen én muzikanten/zangeressen van buiten Quintus in de leeftijd tot en met 20 jaar. Word je bijna 21, kijk dan op de site of er een band bij Quintus is waaraan je wilt meedoen of laat weten dat je in een band wil spelen en met genoeg aanmeldingen wordt een nieuwe gestart! Na de zomervakantie begint de formatie van nieuwe bands. Laat dus zo snel mogelijk weten of je mee wilt doen.

Je kunt je interesse kenbaar maken bij je docent of bij de receptie van Quintus. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook: info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment