koggezangers

KAMPEN -  De zomervakantie zit erop en het koor is uit de startblokken geschoten. De leden gaan ervan uit dat ze een muzikaal, gezellig en leerzaam jaar te wachten staat. Het aantal leden is de laatste maanden verdubbeld! Dit is te danken aan de nieuwe voorzitter Wily Elhorst die - als een spin in het web – er alles aan doet om de het koor weer in zijn oude glorie terug te brengen. Ook de terugkeer van artistiek leider Joke van Tent heeft voor de enorme ledenaanwas gezorgd. In het verleden was zij meer dan tien jaar aan het koor verbonden en was zij ‘het gezicht’ van De Kamper Koggezangers. Tijdens de laatste repetities en optredens blijkt dat oude tijden kunnen herleven!

Al 20 jaar wordt er elke maandagvond van 19.30 tot 21.30 uur gerepeteerd in De Taveerne op de Koggewerf. U bent dan van harte welkom! Kom gerust eens kijken, luisteren én meemaken hoeveel plezier u kunt beleven aan …. samen zingen! U merkt dan dat iedereen kan zingen! Wanneer je dat met z’n allen een beetje tegelijk doet en met begeleiding van een sterk combo, dat onlangs uitgebreid is met Fred Feijth op de banjo, en de artistiek leider klinkt dat geweldig!
Het koor is niet op zoek naar geschoolde stemmen, maar naar mannen die, ter vermaak en ontspanning, Kamper Koggezanger willen worden.

Het volgende optreden van De Kamper Koggezangers is op vrijdag 28 september om 16.00 uur in de Stadskazerne. Het koor doet belangeloos mee aan het festival dat georganiseerd wordt door  Humanitas Kampen in samenwerking met ‘Coalitie Erbij in de Stadskazerne’ en het ‘Kom Erbij Festival’. Naast het kijken én luisteren naar De Kamper Koggezangers kunt u kennis maken met diverse activiteiten op het gebied van vrijwilligerswerk, creativiteit, ontmoeting, ontspanning, hulp, gezelligheid en nog veel meer. Zestien instanties uit de gemeente Kampen presenteren zich op de info- en doemarkt.

Alle informatie over De Kamper Koggezangers vindt u op www.kamperkoggezangers.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment