quintus centrum voor kunsteducatie

KAMPEN -  Vanaf 19 januari 2019 start Quintus Kampen met de Quintus Academie voor muziek en dans. De Quintus Academie geeft je de mogelijkheid om naast je reguliere lessen, je breder te ontwikkelen, ervaring op te doen en gelijkgestemden te ontmoeten. Zoek je extra uitdaging én ben jij super gemotiveerd? Dan is de Quintus Academie echt iets voor jou!

Data
De lessen van de Quintus Academie zijn gepland op vier zaterdagmiddagen: 19 januari, 9 februari,
9 maart en 6 april 2019. Zaterdag 19 januari starten we ’s ochtends voor de repetities met een korte kennismaking. Op zaterdagmiddag 6 april is er een openbare multidisciplinaire presentatie.

Informatie voor muziekleerlingen
Ben jij tussen 8 en 18 jaar oud en speel je een akoestisch instrument? Meld je dan aan!
Er wordt gemusiceerd in diverse gemengde ensembles onder leiding van docenten van Quintus waarbij leerlingen van de Jong Talentklas van Quintus fungeren als basis. Op het programma staan de Church sonate in C van W.A. Mozart, de Ierse Suite van Brandon, enkele tango’s en Telemanniana en een stuk gebaseerd op muziek van Telemann. De partij wordt in overleg met je eigen docent opgestuurd zodat je van te voren kunt oefenen.

Informatie voor dansleerlingen
Bij de Quintus Academie wordt gericht gewerkt aan de ontwikkeling van de danstechniek binnen de moderne dans maar ook aan het leren performen als danser. Deze lessen - bedoeld voor leerlingen van 14 jaar en ouder - zijn een goede voorbereiding voor een carrière in de dans of om te leren dansen op een hoger niveau. Op zaterdag 16 maart is er een extra repetitie en op zaterdag 23 maart neem je deel aan de Talentendag bij ArtEZ in Arnhem. Als je je inschrijft voor de Quintus Academie verwachten we dat je aan alle dagen meedoet. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Belangrijk!
Dit initiatief is uitdrukkelijk bedoeld als aanvulling op je reguliere lessen bij je eigen docent en school. Ook je docent is van harte welkom om mee te doen en mee te werken.

Kosten
Om het voor zoveel mogelijk belangstellenden mogelijk te maken, zijn de kosten zo laag mogelijk gehouden. Voor dit bedrag krijg je les van goed geschoolde docenten. De kosten zijn in totaal voor de 4 zaterdagen € 75,-.Schrijf je nu in!
Dansleerlingen kunnen zich inschrijven via: https://www.quintuskampen.nl/kort-cursusaanbod/course/6429436.html

Muziekleerlingen kunnen zich inschrijven via: https://www.quintuskampen.nl/kort-cursusaanbod/course/6429437.html

Nog vragen?
Neem dan contact op via telefoon 038 33 71 200 of stuur een mail naar info@quintuskampen.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment