leeskring

KAMPEN - Hoe leest u een boek? Zou u hierover met anderen van gedachten willen wisselen? Op dinsdagmiddag 29 januari geeft Lidewijde Paris een gratis lees!workshop in de Stadskazerne. Bibliotheek Kampen is blij met de vele leeskringen in de Gemeente Kampen. Het kenmerkt de positieve leescultuur in Kampen. Het samen lezen van boeken en verhalen biedt veel stof tot praten over onder andere maatschappelijke thema’s. Landelijk wordt eind januari 2019 aandacht geschonken aan het culturele belang van leeskringen en de verdieping van de leescultuur die daarmee gepaard gaat. Daarom wordt van 28 januari – tot 3 februari de landelijke campagne de week van de leeskring georganiseerd.

Bibliotheek Kampen nodigt u van harte uit om de week van de leeskring mee te vieren door middel van het bijwonen van een leesworkshop op dinsdagmiddag 29 januari 2019. De bibliotheek heeft leesambassadeur Lidewijde Paris uitgenodigd voor deze lees!workshop.

Lidewijde Paris is oprichter en ambassadeur van De Lees!ambassade. Zij wil daarmee het literaire lezen op een toegankelijke en onderhoudende manier promoten. Zij schreef de volgende boeken: Hoe lees ik?En Hoe lees ik korte verhalen?

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken reist zij als leesambassadeur door het land met lees!workshops of interviewt schrijvers. Sinds 2018 is ze een van de drie recensenten van MAX Nieuwsweekend (voorheen Tros Nieuwsshow). Lidewijde Paris werkte 25 jaar als directeur, uitgever en redacteur en journalist.

Datum: 29 januari 2019

Entree:   Gratis

Locatie:  Stadskazerne, Johan van Mulkenzaal

Aanvang:  14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur

Reserveren en meer informatie:

In de agenda op www.bibliotheekkampen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment