lucette

KAMPEN - 'Solo’ is een intiem liedjesprogramma over het leven, waarbij Lucette van den Berg Jiddische liedjes zingt en piano speelt. Op 11 mei is ze te zien en horen in de Sint Annakapel in Kampen op een steenworpafstand van haar geboortehuis.

Als troubadour van het Jiddische lied raakt Lucette met haar warme, melodieuze stem en rake teksten hart en ziel. Lucette zingt in Solo moderne Jiddische liederen van haar eigen hand, maar ook van Beyle Schaechter-Gottesman, Mikhoel Felsenbaum en anderen.

Laat je verrassen door overrompelende echtheid en de zuigende kracht van persoonlijke teksten en warme en intieme muziek. ‘Solo’ is zacht en direct tegelijk…
Lucette voert je langs verschillende hoogtepunten en dieptepunten uit het leven. De muziek is toegankelijk, maar niet typisch wat je bij Jiddische muziek zou verwachten, soms opwindend, soms verstild, maar altijd warm en intiem.

Meer informatie vind je op: https://ywm-recordings.com/event/concert-11-5-2019-lucette-van-den-berg-kampen/ of op lucettevandenberg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment