open

KAMPEN - Heb je al jaren les en wil je jezelf laten horen? Wil je een lied zingen met begeleiding? Heb je nog maar net les en benieuwd hoe het voelt om op te treden? Meld je dan voor 11 mei aan voor Open Podium Kampen!

Wat is Open Podium?
Open Podium houdt in dat iedereen die zingt of een muziekinstrument speelt zich kan laten horen in 10-15 minuten. Je wordt op zaterdag 1 juni ingedeeld in de tijd tussen 15.00 en 18.00 om te zingen of spelen voor publiek! Het Open Podium staat open voor alle categorieën: jong, oud, daar tussenin, geoefend speler, beginner. Als je zin hebt om te laten horen wat je kunt, ben je van harte welkom. Er is een begeleider aanwezig, waarmee je van tevoren éénmaal kunt oefenen.

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden via mail openpodium-kampen@hotmail.com of via het Facebookevenement. Je meldt je aan d.m.v. je naam, leeftijd, ervaring (beginnend - amateur - prof), instrument, groep/duo/solo, naam van het stuk, duur van het stuk en vermeld daarbij of je begeleiding nodig hebt, of dat je zelf voor begeleiding zorgt. Heb je een begeleider nodig, mail het stuk als pdf naar openpodium-kampen@hotmail.com. Een stuk/meerdere stukken mag/mogen in het totaal 10-15 minuten duren. Als je een lied zingt, is het wel leuk als het publiek mee kan lezen, stuur de tekst daarom mee voor in het programma.

Publiek
Natuurlijk is het ook belangrijk dat er publiek is om naar jou te luisteren! Neem daarom familieleden, kennissen, buren, docenten en iedereen die naar je wil luisteren, mee naar de Sint Annakapel. Betaald parkeren aan de Burgwal, gratis parkeren bij het gemeentehuis, vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de sfeervolle Kapel. We zien je aanmelding vol verwachting tegemoet!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment