muzieknoten2

ELBURG -  Op donderdag 30 mei zal de bekende harpiste Regina Ederveen met haar harp optreden in de Kloosterkapel in Elburg, aanvang 15.00 uur. Zij verzorgt een programma in het kader van Vestingval. Regina speelt prachtige muziek op haar gouden harp, en deze muziek wordt afgewisseld met korte teksten, waarin de humor niet ontbreekt. Een concert dat boeit van A tot Z en die de onverwachte kanten van de harp laat horen.

Regina Ederveen behaalde aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus Harp. Op het Orpheus-Concours won Regina de hoofdprijs voor de beste interpretatie van hedendaagse kamermuziek. Zij gaf als enige harpiste in een internationaal samengesteld orkest een concert in Carnegie Hall, New York. Regina Ederveen ontving een beurs van het Prins Bernhard Fonds voor studie op het gebied van de keltische harp.

Zij speelt in verschillende ensembles, onder meer met fluit, orgel, sopraan. Ook werkt ze samen met een woordkunstenaar waarmee zij een programma brengt over Vincent van Gogh alsook een Joods programma.

Regina heeft een uniek concertprogramma over de roemruchte harpiste Rosa Spier. Regina Ederveen bespeelt een gouden Lyon&Healy-pedaalharp en een Dusty Strings celtic harp. Meer informatie: www.reginaederveen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment