koken

REGIO - “Door met elkaar aan tafel te zitten, niet in je eigen bubbel te blijven, maar samen te koken en te eten, leer je elkaar kennen.” Dat is de overtuiging van tv-kok en kookboekenmaker Nadia Zerouali. Nadia gaat deze zomer de  provincie in om met gasten uit heel Overijssel te koken, te eten én na te tafelen. Zij gaan nieuwe smaken ontdekken en maken kennis met boeren en telers uit de buurt. Van elke kookworkshop doen ze verslag. De verhalen én recepten worden gebundeld in het online kookschrift: Natafelen met Nadia. Lees hier de verhalen.

Wil je meekoken?

Lijkt het je leuk om samen met je familie, een aantal vrienden of collega’s een keer te koken met Nadia? Geef je dan nu op! Je mag 4 personen meenemen. 

Aanmelden kan HIER

Voor meer informatie kijk HIER

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment