cultuurfonds

KAMPEN -  Op zaterdag 13 juli wordt van 11 tot 12 uur in Café Paatje in de Stadskazerne Kampen informatie gegeven over het Cultuurfonds Kampen. Bij ambassadeur Ton Kerkhof kan men dan terecht met vragen over het Cultuurfonds Kampen. Het Cultuurfonds Kampen is het fonds van en voor kunst en cultuur in de gemeente Kampen. In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet.

De volgende indientermijn eindigt op 1 september. De aanvraag moet worden ingevuld op de website van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel. Naast het advies van de ambassadeurs van het Cultuurfonds Kampen, zal ook het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel de projecten beoordelen. De projecteigenaren krijgen medio juni bericht of het project in aanmerking komt voor een bijdrage. Ook projecteigenaren die later in 2019 een aanvraag gaan doen en zich eerst willen oriënteren, zijn op 13 juli welkom.

Projecten die in de vorige indientermijn een bijdrage kregen zijn: Stichting WIJZ, Welzijn Kampen voor het Full Color Festival, Stedelijk Orkest Kampen voor het Garageconcert, Alexander Stichting voor Russisch-Orthodoxe Kunst voor een Tentoonstelling en St. Openbare Bibliotheek Kampen voor een Literaire route.

Op de website van het Cultuurfonds.nl is te zien aan welke projecten in de gemeente Kampen de afgelopen jaren is bijgedragen.

 

Voor meer informatie over het Cultuurfonds Kampen of ter voorbereiding van een aanvraag kan men ook per e-mail contact opnemen met de secretaris Leni van Ommen L.vanommen@kampen.nl of met woordvoerder en ambassadeur Henk Schaafsma hrs@schaafsmaenpartners.nl .

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment