KAMPEN - Aankomende zondag 11 augustus staat de Lehmkuhlwandeling met aandacht voor de sigaren- en Koffieindustrie van Kampen  tussen 1820 en 1930. Verder komt naast industrueel erfgoed ook Kampen als veerhaven ter sprake. Kampen had meerdere nationale- en internationale stoomboten, die via de Zuiderzee bijvoorbeeld naar Kingston upon Hull, Hamburg en Amsterdam voeren.

In de zomermaanden biedt Het Kampen van... De Pighius-, Cuyentorf-, en de Lehmkuhlwandelingen aan. Deze wandelingen duren 3 uur en kosten E12,50 p.p.  (incl. Btw) en zullen beginnen op de Botermarkt in Kampen. De wandeling is van 14:30 - 17:30 uur. Voor deze wandelingen dient u zich van te voren aan te melden. Als er minder dan 5 aanmeldingen per wandeling zijn, kunnen ze gecanceld worden, U hoort dit natuurlijk van te voren. U dient zich telefonisch ( tot 17:00u op de zaterdagmiddag voor de wandeling aan te melden, maar liever eerder) op 06-27887316 of per mail (Info@hetkampenvan.nl) aan te melden.

Bij de wandelingen dient u altijd contant te betalen op het beginpunt. De wandelingen worden in het Nederlands, Duits en Engels gegeven, afhankelijk van de herkomst van de deelnemers. Verder is het mogelijk om ook op afspraak op andere tijdstippen een wandeling (in overleg met de gids) te kunnen krijgen, maar dan zijn er minimaal 4 andere deelnemers nodig. Buiten deze tijden zijn er in overleg ook individuele wandelingen (1-4 deelnemers) mogelijk in overleg met de stadsgids. Deze individuele wandelingen kosten E23,50 p.p. (incl. Btw). De wandelingen zijn altijd inclusief een pauzedrankje en gebak bij Spijshuys Heer en Meester.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment